• positive review  Vorige week mijn vriendin verrast met een bezoek aan de spa. De spa zelf ziet er netjes en vooral schoon en hygiënisch uit! En met het romantische pakket heb je net ‘n extra belevenis wat het toch extra ontspannen maakt. Spa Sirana bedankt en tot snel!

    Dennis Selmanović Avatar Dennis Selmanović
    31 October 2020

    positive review  We zijn hartelijk ontvangen, de sauna is schoon en gezellig romantisch ingericht. Het is echt even ontspannen en heerlijk bijkomen. 3 heerlijke sauna’s en heerlijke jacuzzi en een lekker hoekje waar je zitten kan en even wat kan drinken en een snackje nuttigen. Ik raad het zeker aan!

    Mss Grace Avatar Mss Grace
    5 October 2020

    positive review  Wat een heerlijke welnessavond heb ik hier gehad zeg, de jacuzzie is top, de drie sauna’s ook superfijn! Alles netjes en hele lieve mensen..echt een aanrader wanneer je je als herbóren wil voelen na een paar uurtjes, heel erg bedankt! En zeker tot ziens! Groetjes Claudia

    Claudia Mink Avatar Claudia Mink
    26 September 2020
  • positive review  Schoon, fijn personeel, zeker een aanrader

    Mirjam Van Dijk Avatar Mirjam Van Dijk
    26 September 2020

    positive review  Christel Christina had het arrangement gewonnen en ik mocht mee! Heerlijke privé Spa in Alkmaar. Finse sauna, Turks stoombad, infra rood, bubbelbad en de koude stort, alles werkt fantastisch goed. Een hele mooie wellness ervaring. Wij hebben genoten !🧼🧼🧼🧼🧼

    Carin Luttikhuizen Avatar Carin Luttikhuizen
    25 September 2020

    positive review  Vriendelijk te woord gestaan en zeker een aanrader. Heerlijk genoten!

    Hümeyra Gk Avatar Hümeyra Gk
    13 September 2020
  • positive review  Prachtige spa, en goede service 😍😍 een echte aanrader. Wij hebben heerlijk genoten.

    Oumaima Ben Avatar Oumaima Ben
    13 September 2020

    positive review  Prima privé sauna & Spa. Keurig netjes, schoon en heel vriendelijk te woord gestaan! Aanrader

    Pamela Hiemstra Avatar Pamela Hiemstra
    10 September 2020

    positive review  Dankzij een winactie heb ik samen met een vriendin gebruik kunnen maken van deze spa. We zijn vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Hele lieve medewerkster!De spa is mooi sfeervol ingericht en het belangrijkste; schoon. We zijn heerlijk tot rust gekomen. Ondanks dat het voor ons even rijden was, is het zeker de moeite waard geweest. Zou deze spa zeker aanbevelen.

    Latifa Mob Avatar Latifa Mob
    10 September 2020
  • positive review  2 uur lang genoten van een heerlijke privé Spa. Heel hygiënisch en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.

    Demi Christiani Avatar Demi Christiani
    7 September 2020

    positive review  Twee uur heerlijk genoten van een sfeervolle en zeer hygiënische sauna. Zeer vriendelijke personeel en alles was duidelijk uitgelegd. Zeker een aanrader!

    Ömer Faruk Uzun Avatar Ömer Faruk Uzun
    29 August 2020

    positive review  Zeer hygiënische spa en vriendelijk personeel zal er zeker vaker komen 👌🏼

    Nouri Kamel Avatar Nouri Kamel
    27 August 2020
  • positive review  Heerlijk om even te kunnen ontspannen zonder alle drukte van een grote sauna... Wij gaan zeker vaker heen.

    Andrea Leegwater Avatar Andrea Leegwater
    16 March 2020

    positive review  Mooie, schoon en rustige privé sauna. echt goede service

    Anastasia S. Baalhuis Avatar Anastasia S. Baalhuis
    28 February 2020

    positive review  Hele mooie en rustgevende privé Spa. Ontzettend schoon en een hele goede service. Aardige mevrouw die ons hielp. Bedankt daarvoor! Zeker een aanrader. ☺️

    Lorrie Robbie Avatar Lorrie Robbie
    15 February 2020
  • positive review  Hele goede ervaring gehad. Super schoon. Super lieve vrouw. Zeker een aanrader!!!

    Hayat Za Avatar Hayat Za
    13 February 2020

    positive review  Een hele relaxte avond gehad, erg schoon en zeker voor een herhaling vatbaar!

    Youssra Ayadi Avatar Youssra Ayadi
    13 February 2020

    positive review  Heerlijk genoten. Top service. Echt een aanrader!!

    Chaima Ka Avatar Chaima Ka
    4 January 2020
  • positive review  In Spa Sirana hangt er een heerlijke ontspannende sfeer. Samen met mijn vriendin hebben we heerlijk genoten van een hygiënische spa. Het personeel is zeer vriendelijk. Dus echt voor herhaling vatbaar! 😍😍😍

    Anissa Elkaddouri Avatar Anissa Elkaddouri
    3 January 2020

    positive review  Gister heerlijk wezen relaxe bij Spa sirana! Echt een aanrader! Super gezellig en wat een heerlijke plek om te ontspannen!! Heel vriendelijk en gastvrij personeel. We konden de weg in eerste instantie niet vinden toen kwam de man ons tegemoet lopen! Zoo lief!! Zeker voor herhaling vatbaar! Tot snel ❤️

    Summer Passenier Avatar Summer Passenier
    31 December 2019

    positive review  Ik ben vorige week voor het eerst langs geweest. Het was echt een geweldige ervaring! Het personeel is erg vriendelijk en het ziet er erg mooi uit. Ik ga er binnenkort zeker weer heen!

    Thierry Mariano Avatar Thierry Mariano
    31 December 2019
  • positive review  Zeer netjes en schoon!!! Super lieve en vriendelijke medewerkster! We hebben heerlijk ontspannen & zeker voor herhaling vatbaar😍.

    Lail Bouz Avatar Lail Bouz
    30 December 2019

    positive review  zeer hygiënisch, en vriendelijk ik ga zeker vaker komen.

    Collin Yakwo Avatar Collin Yakwo
    23 December 2019

    positive review  Vandaag had ik 2 Jaar relatie met mijn vriend , het was echt heel mooi versiert en het zag er allemaal netjes en schoon eruit. Goede ontvangt en goede uitleg. Wij hadden genoten en wij komen zeker een keertje weer terug:)

    Srz Rubiogonzalez Avatar Srz Rubiogonzalez
    21 December 2019
  • positive review  Sfeervol ingericht en hygiënisch. Zeker een aanrader!

    Baki Cetin Avatar Baki Cetin
    8 December 2019

    positive review  Zeer vriendelijk ontvangen. Alle voorzieningen waren top. Ook was het heel romantisch/ sfeervol aangekleed. Wij gaan nog eens langs.

    Mick Kemeling Avatar Mick Kemeling
    17 November 2019

    positive review  Super vriendelijke ontvangst. Sauna is schoon en heerlijk. We hebben ervan genoten en zijn lekker zen! Gauw weer, in shaa Allah! ❤️

    Mia May Avatar Mia May
    10 November 2019
  • positive review  Spa Sirana Helemaal top !!!

    Bilal Al Avatar Bilal Al
    26 September 2019

    positive review  Super netjes, schoon en verzorgd. Wij hebben vandaag zwaar genoten! 😍 Zeker herhaling vatbaar!! 👍🏼👍🏼

    Dyant Hollandia Avatar Dyant Hollandia
    24 September 2019

    positive review  Heerlijke rustige sauna. Nu al twee keer geweest en de service is perfect. Veel privacy, schoon en goed geregeld!

    Linda Stoevelaar Avatar Linda Stoevelaar
    11 July 2019
RESERVEER NU
Translate »