• positive review  Heerlijke rustige sauna. Nu al twee keer geweest en de service is perfect. Veel privacy, schoon en goed geregeld!

    thumb Linda Stoevelaar
    7/11/2019

    positive review  Wat een heerlijke plek. En fijne plek om je even te " verstoppen " van de wereld en tot rust te komen!!!! ❤

    thumb Benedicta Felicitas
    5/29/2019

    positive review  Super leuke Spa! Onwijs schoon. Een erg leuk sfeertje. Het personeel is supervriendelijk en legt alles duidelijk uit. Kortom, voor herhaling vatbaar!! 🙌🏼

    thumb Muhammet Uzun
    5/27/2019
  • positive review  Een echte aanrader voor iedereen die even heerlijk wil ontspannen! Super fijn verwelkomt door het aanwezige personeel, ze was onwijs lief en heeft alles tot in de puntjes uitgelegd. De hygiëne is er top! Ontzettend schoon en heerlijk genoten van ons gratis kopje Marokkaanse mint thee..😍

    thumb Faiza Faiza Jemla
    12/09/2018

    positive review  onlangs zijn mijn vrouw en ik naar spa Sirana geweest. wat hebben wij heeerlijk genoten! Er even een dagje tussen uit nadat we een kleintje hebben gekregen. Aardige mensen en zeer gastvrij. En voor ons het meest belangrijke; het was super schoon en erg leuk ingericht! zeker een aanrader als je opzoek bent naar een schone, aangename en romantische prive spa/sauna.

    thumb Hamid Babrakzai
    12/03/2018

    positive review  Super Mooi / Gezellig/Super Service/Super Heerlijk. /En Vooral Super Lieve Mensen. Respect. En Dit in ons Eigen Stadje. In 1 Woord Aanrader.Zeker voor. Herhaling vatbaar.

    thumb Nossie Gomez
    11/17/2018
  • positive review  Wat een mooie, schone sauna!! 3 sauna's, een bubbelbad en douches en allemaal even lekker! Ik ben altijd al vrij snel bang dat iets niet schoon is, maar deze sauna is echt helemaal schoon!! Wat een aardige en leuke mensen ook, goede uitleg, echt een aanrader!!!👌🏼

    thumb Tessa Walenkamp
    11/02/2018

    5 star review  Heerlijke privésauna Hartelijke ontvangst en duidelijke uitleg van het gebruik. Heerlijk ontspannen in de jacuzzi , stoombad en de sauna. Alles is er keurig verzorgd en ziet er netjes uit. Absoluut een aanrader, komen hier zeker nogmaals terug.

    thumb Khalid Zizou
    11/01/2018

    5 star review  Gister waren mijn vriend en ik langs geweest om heerlijk te ontspannen en dat is zeker gelukt. Heel klantvriendelijk en hygienisch. Mooie ingericht ruimte met 3 soorten sauna's en een jacuzzi en een plekje om te zitten. Het was super heerlijk 2 uurtjes is precies goed. Zeker een aanrader!!

    thumb Linda Kos
    10/28/2018
  • positive review  Heerlijk genoten!!!! Top service en het aller belangrijkste hygiënisch. Zeker de moeite en geld waard.

    thumb Fatima Elhanaoui
    10/27/2018

    5 star review  Wat een ontzettende fijne spa. Schoon en super vriendelijk personeel. Ik en mijn zus hebben enorm genoten en zijn nu helemaal zen en ontspannen!

    thumb Kiki Berghorst
    4/17/2018

    5 star review  Vandaag voor het eerst een bezoekje gebracht aan Spa Sirana.. Zonder enige verwachtingen de spa binnengestapt en wauw... wat was dit een fantastische ervaring! ��. Super vriendelijk personeel (Karima jij bent in één woord: GEWELDIG Ma Sha Allah) en tevens ook een schone spa. Ik ben hier zeker tot rust gekomen en heb het hierdoor heel erg naar mijn zin gehad. Ik zal iedereen die ik ken over jullie vertellen en zal weer gauw een bezoekje brengen In Sha Allah.

    thumb Fatima Az
    4/12/2018
  • 5 star review  Was heel blij verrast ,mooie sauna's en bubbelbad .heerlijk bijgekletst met mijn dochter en het was schoon en werden vriendelijk ontvangen ,zeker een aanrader

    thumb Joke van den Berg
    4/10/2018

    5 star review  Zeer vriendelijk personeel en echt hele fijne sauna. Zeer schoon, echt top

    thumb Yas Min
    4/05/2018

    5 star review  Wat een fijne ervaring zeg! Goed en vriendelijk ontvangen. Alles was super schoon en netjes, heerlijk lig-bubbelbad, verschillende sauna's, goede ruimte en gratis thee. Alleen de ligbedden gemist, maar bij vertrek bleek dat ze die al hadden klaarstaan maar alleen nog in elkaar gezet moesten worden. Daar moeten we nog een keer voor terugkomen dus :). Heel vriendelijke mensen met een persoonlijke touch. Ik raad iedereen aan het eens te proberen!

    thumb Anouk De Gee
    4/04/2018
  • 5 star review  Gisteren heerlijk ontspannen bij deze schone en nette sauna. De rust is ontzettend fijn. Wij waren even helemaal afgezonderd van de buitenwereld. Zeker een aanrader! Ga zo door!

    thumb Georgina Rosina
    4/02/2018

    5 star review  Vanavond samen met een vriendin naar deze privesauna geweest. Het was echt genieten. We wisten niet wat we moesten verwachten maar het was een heerlijke ervaring. Je komt tot rust en kunt samen lekker kletsen. Zonder te moeten horen dat je moet stil zijn. Echt een heerlijk vriendinnenuitje. Het is er schoon en een erg vriendelijk ontvangst.

    thumb Jolien van Berkel
    3/30/2018

    5 star review  Aanrader, heerlijk genoten!

    thumb Niels van der Stroom
    3/13/2018
  • 5 star review  Vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg, alles zag er keurig uit! Fijn dat er een zithoekje is met koffie en thee, en voor een kleine vergoeding is er ook ander drinken en iets lekkers. Heerlijk ontspannen weer naar huis�

    thumb Chantal Salaroe
    3/11/2018

    5 star review  Warm ontvangst. Sauna was erg schoon. Een knus zithoekje waar je wat kan drinken. Tegen een kleine vergoeding was de ruimte ingericht voor een verjaardag! Leuk dat ze met je meedenken. Zeker voor herhaling vatbaar.

    thumb Jackey Rey Mayordomo
    3/09/2018

    5 star review  Wij hebben super erg genoten! Echt een aanrader en zeker herhaling vatbaar!

    thumb Sally Doei
    3/09/2018
  • 5 star review  Heerlijke privé relaxruimte met verschillende saunas en een jacuzzi. Medewerkers zijn aardig, je wordt overal mee geholpen.

    thumb Sonay Keskin
    3/09/2018

    5 star review  

    thumb Manon Grs
    3/05/2018

    5 star review  Vandaag genoten van deze fijne sauna met onze social deal bon. Heel netjes en schoon.super fijne ruimte waar we heerlijk tot rust zijn gekomen. Lekkere jacuzzi en fijne sauna's en kleine niet dure versnaperingen te krijgen.

    thumb Eveline Disseldorp
    3/04/2018
  • 5 star review  

    thumb Bírgit Weterkamp
    3/04/2018

    5 star review  Gast vrij ontvangst, en heerlijke ontspanning gehad. Alles hygiënisch en schoon, en super gezellig. Een echte aanrader. De mini bar is ook erg fijn!

    thumb Lisa Weterkamp
    3/03/2018

    5 star review  Heerlijke spa! Erg vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

    thumb Jane SD
    3/03/2018
  • 5 star review  Wat een fijne plek. Heerlijke sauna waaar je tot rust kan komen. Fijne jacuzzi en heerlijke sauna's. Super schoon en zeer aardige mensen! Je voelt je thuis!

    thumb Jose Veenstra
    3/02/2018

    5 star review  

    thumb Tima Jari
    3/01/2018

    5 star review  Gisteren voor het eerst geweest naar Spa sirana. Wat een topervaring. Vriendelijk ontvangst , heel veel luxe en alles super schoon. Leuk gesprek gehad met de eigenaar, met de belofte dat we snel weer langskomen.

    thumb Wilma Appelman
    3/01/2018
RESERVEER NU
Translate »