• positive review  Wij zijn vandaag voor het eerst bij Spa Sirana geweest en wat was dit heerlijk! Heel fijn om even in alle rust te genieten van de verschillende sauna's en de jacuzzi. De romantische sfeer maakt het helemaal af, wij komen zeker nog een keer langs! 🤗

    Jenny Peerdeman Avatar Jenny Peerdeman
    8 August 2021

    positive review  Hele fijne sfeer en goede service, zeker een aanrader!

    Desi Bos Avatar Desi Bos
    8 August 2021

    positive review  Verrast door mijn lieve vriend. Heerlijk met zijn 2e privé kunnen genieten. Alles is netjes verzorgd. Van te voren krijg je een korte uitleg hoe je de faciliteiten kunt gebruiken. Het is zeker een aanrader voor jong en oud!

    Vienna Stam Avatar Vienna Stam
    7 August 2021
  • positive review  Wat een leuke sauna! we werden erg vriendelijk ontvangen en kregen uitleg over de faciliteiten. De ruimte was heel romantisch ingericht. Rozenblaadjes, kaarsjes. We komen zeker terug!

    Elianna de Jong Avatar Elianna de Jong
    5 July 2021

    positive review  Gisteren heb ik mijn partner verrast met een prive spa en dit was geweldig! Ik stond versteld. De spa voldoet aan alles wat je maar kan wensen om volledig te kunnen genieten. De eigenares is super vriendelijk en houdt rekening met je wensen. Ik raad dit iedereen aan en we gaan zeker weer terug!! ♥️🌹

    Lona Zen Avatar Lona Zen
    9 June 2021

    positive review  Vandaag voor het eerst in de spa sirana geweest met mijn verloofde en zeker geen laatste keer 😍 heerlijk ontspannen met zn 2en. Alles is daar top geregeld met kaarsjes en rozen blaadjes etc. De spa is ook echt schoon en hygiënisch. Het personeel was ook geweldig 😊😀 Kortom ik zou spa sirana zeker aanbevelen aan iedereen.

    Nigel Wijdenbosch Avatar Nigel Wijdenbosch
    24 May 2021
  • positive review  Vandaag mijn man verrast 8 jr huwelijk we hebben echt genoten en zeer vriendelijke mensen echt een aanrader om weer te komen

    Shardha Asha Bachasingh Avatar Shardha Asha Bachasingh
    12 December 2020

    positive review  Vorige week mijn vriendin verrast met een bezoek aan de spa. De spa zelf ziet er netjes en vooral schoon en hygiënisch uit! En met het romantische pakket heb je net ‘n extra belevenis wat het toch extra ontspannen maakt. Spa Sirana bedankt en tot snel!

    Dennis Selmanović Avatar Dennis Selmanović
    31 October 2020

    positive review  We zijn hartelijk ontvangen, de sauna is schoon en gezellig romantisch ingericht. Het is echt even ontspannen en heerlijk bijkomen. 3 heerlijke sauna’s en heerlijke jacuzzi en een lekker hoekje waar je zitten kan en even wat kan drinken en een snackje nuttigen. Ik raad het zeker aan!

    Mss Grace Avatar Mss Grace
    5 October 2020
  • positive review  Wat een heerlijke welnessavond heb ik hier gehad zeg, de jacuzzie is top, de drie sauna’s ook superfijn! Alles netjes en hele lieve mensen..echt een aanrader wanneer je je als herbóren wil voelen na een paar uurtjes, heel erg bedankt! En zeker tot ziens! Groetjes Claudia

    Claudia Mink Avatar Claudia Mink
    26 September 2020

    positive review  Schoon, fijn personeel, zeker een aanrader

    Mirjam Van Dijk Avatar Mirjam Van Dijk
    26 September 2020

    positive review  Christel Christina had het arrangement gewonnen en ik mocht mee! Heerlijke privé Spa in Alkmaar. Finse sauna, Turks stoombad, infra rood, bubbelbad en de koude stort, alles werkt fantastisch goed. Een hele mooie wellness ervaring. Wij hebben genoten !🧼🧼🧼🧼🧼

    Carin Luttikhuizen Avatar Carin Luttikhuizen
    25 September 2020
  • positive review  Vriendelijk te woord gestaan en zeker een aanrader. Heerlijk genoten!

    Hümeyra Gk Avatar Hümeyra Gk
    13 September 2020

    positive review  Prachtige spa, en goede service 😍😍 een echte aanrader. Wij hebben heerlijk genoten.

    Oumaima Ben Avatar Oumaima Ben
    13 September 2020

    positive review  Prima privé sauna & Spa. Keurig netjes, schoon en heel vriendelijk te woord gestaan! Aanrader

    Pamela Hiemstra Avatar Pamela Hiemstra
    10 September 2020
  • positive review  Dankzij een winactie heb ik samen met een vriendin gebruik kunnen maken van deze spa. We zijn vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Hele lieve medewerkster!De spa is mooi sfeervol ingericht en het belangrijkste; schoon. We zijn heerlijk tot rust gekomen. Ondanks dat het voor ons even rijden was, is het zeker de moeite waard geweest. Zou deze spa zeker aanbevelen.

    Latifa Mob Avatar Latifa Mob
    10 September 2020

    positive review  2 uur lang genoten van een heerlijke privé Spa. Heel hygiënisch en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.

    Demi Christiani Avatar Demi Christiani
    7 September 2020

    positive review  Twee uur heerlijk genoten van een sfeervolle en zeer hygiënische sauna. Zeer vriendelijke personeel en alles was duidelijk uitgelegd. Zeker een aanrader!

    Ömer Faruk Uzun Avatar Ömer Faruk Uzun
    29 August 2020
  • positive review  Zeer hygiënische spa en vriendelijk personeel zal er zeker vaker komen 👌🏼

    Nouri Kamel Avatar Nouri Kamel
    27 August 2020

    positive review  Heerlijk om even te kunnen ontspannen zonder alle drukte van een grote sauna... Wij gaan zeker vaker heen.

    Andrea Leegwater Avatar Andrea Leegwater
    16 March 2020

    positive review  Mooie, schoon en rustige privé sauna. echt goede service

    Anastasia S. Baalhuis Avatar Anastasia S. Baalhuis
    28 February 2020
  • positive review  Hele mooie en rustgevende privé Spa. Ontzettend schoon en een hele goede service. Aardige mevrouw die ons hielp. Bedankt daarvoor! Zeker een aanrader. ☺️

    Lorrie Robbie Avatar Lorrie Robbie
    15 February 2020

    positive review  Hele goede ervaring gehad. Super schoon. Super lieve vrouw. Zeker een aanrader!!!

    Hayat Za Avatar Hayat Za
    13 February 2020

    positive review  Een hele relaxte avond gehad, erg schoon en zeker voor een herhaling vatbaar!

    Youssra Ayadi Avatar Youssra Ayadi
    13 February 2020
  • positive review  Heerlijk genoten. Top service. Echt een aanrader!!

    Chaima Ka Avatar Chaima Ka
    4 January 2020

    positive review  In Spa Sirana hangt er een heerlijke ontspannende sfeer. Samen met mijn vriendin hebben we heerlijk genoten van een hygiënische spa. Het personeel is zeer vriendelijk. Dus echt voor herhaling vatbaar! 😍😍😍

    Anissa Elkaddouri Avatar Anissa Elkaddouri
    3 January 2020

    positive review  Gister heerlijk wezen relaxe bij Spa sirana! Echt een aanrader! Super gezellig en wat een heerlijke plek om te ontspannen!! Heel vriendelijk en gastvrij personeel. We konden de weg in eerste instantie niet vinden toen kwam de man ons tegemoet lopen! Zoo lief!! Zeker voor herhaling vatbaar! Tot snel ❤️

    Summer Passenier Avatar Summer Passenier
    31 December 2019
  • positive review  Ik ben vorige week voor het eerst langs geweest. Het was echt een geweldige ervaring! Het personeel is erg vriendelijk en het ziet er erg mooi uit. Ik ga er binnenkort zeker weer heen!

    Thierry Mariano Avatar Thierry Mariano
    31 December 2019

    positive review  Zeer netjes en schoon!!! Super lieve en vriendelijke medewerkster! We hebben heerlijk ontspannen & zeker voor herhaling vatbaar😍.

    Lail Bouz Avatar Lail Bouz
    30 December 2019

    positive review  zeer hygiënisch, en vriendelijk ik ga zeker vaker komen.

    Collin Yakwo Avatar Collin Yakwo
    23 December 2019
RESERVEER NU
Translate »