Finse
Sauna

Sauna is een van oorsprong Finse benaming voor een ruimte waarin een droog hete luchtbad genomen kan worden. De temperatuur is zo hoog, dat de sauna ganger snel gaat zweten. Het zweten wordt als reinigend ervaren.

Turkse
Stoom-Sauna

Een stoomcabine wordt verwarmd en door het toevoegen van water krijgt men een hoge vochtigheidsgraad. De temperatuur in de cabine is hierbij minder hoog. Men kan door het toevoegen van wat aroma’s zoals eucalyptus een heerlijke geur verkrijgen in de cabine wat extra ontspanning biedt.

Infrarood
Sauna

Eigenlijk is de infrarood cabine geen echte sauna. Het is een ruimte waar door infrarode stralen de warmte verhit wordt tot een temperatuur van tussen de 40 en 50 graden Celsius. Deze sauna werkt wel ontspannend maar heeft minder invloed op de lichaamsfuncties. Heeft wel een gunstig effect op de huid. In de zomer voelt u zich goed, maar zodra de dagen in het najaar korter en donkerder worden, wil het lichaam u nog wel eens in de steek laten. Denk dan aan moeheid, weinig energie, somberheid, grote behoefte aan slapen. Kleurtherapie gaat deze klachten op natuurlijke en effectieve wijze tegen.

Relax
Bubbelbad

Whirlpool Double Zirconia Ocean, is vervaardigd uit hoogwaardig acryl. Zo heeft u twee extravagante rugleuningen die uw nekspieren optimaal ondersteunen. Tweepersoons Double Zirconia Ocean is voorzien van heldere LED verlichting, luxe waterval kraan, FM-radio , kleurtherapie en een Hydro pomp systeem. Tweepersoons whirlpool Double Zirconia Ocean bied u een royale ervaring voor u en uw partner of andere gezinsleden.

Wij beschikken over faciliteiten die een gewone sauna ook te bieden heeft, alleen hier kunt u privé relaxen met uw partner, geliefde of vrienden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u een bekende tegenkomt en u hoeft met niemand rekening te houden om zowel uw lichaam als geest de gewenste ontspanning te geven.
Privé ontspanning is een groot goed en voornamelijk de reden waarom mensen liever naar een privé sauna gaan in plaats van een gewone sauna.

Wanneer u eenmaal een privé sauna heeft ervaren dan wilt u niet meer anders!