Huisregels

1Het dragen van badslippers is bij Spa Sirana verplicht. In saunacabines en baden is het dragen van slippers echter niet toegestaan.
2Douchen is verplicht alvorens de sauna’s, baden en andere faciliteiten te gebruiken. Na het gebruik van een warme ruimte is opnieuw douchen verplicht, alvorens u gebruik maakt van een (zwem)bad.
3Uit hygiënisch oogpunt is het verplicht bij warme droge ruimtes, de Finse en Infrarood sauna, plaats te nemen op een handdoek waarbij ook de voeten op de handdoek rusten.
4Roken en/of het gebruik van alternatieve rookwaren (zoals een elektrische sigaret) is niet toegestaan.
5Storend gedrag, waaronder gewenste en/of ongewenste intimiteiten, is niet toegestaan. Gasten die zich hier niet aan houden dienen op eerste verzoek van Spa Sirana, na volledige betaling en zonder restitutie, het pand te verlaten.
6Uw persoonlijke eigendommen kunt u achterlaten in onze afgesloten kleedruimte. Spa Sirana houdt zich niet aansprakelijk bij eventuele vermissing of diefstal van door de u meegebrachte goederen of waardevolle voorwerpen.
7Toegang tot onze ruimtes is vanaf 16 jaar en ouder, Spa Sirana kan bij twijfel om uw legitimatie vragen en bij het ontbreken van de gewenste documenten kan toegang worden geweigerd.
8Spa Sirana heeft het recht om mensen te weigeren op basis van gegronde redenen.
9Huisdieren zijn niet toegelaten.
10Het is verboden in ons complex producten toe te voegen in de jacuzzi of in een van onze sauna’s.
11Het is verboden drank en/of eten te nuttigen in één van de sauna’s en jacuzzi, u kunt dit benutten in het lounge gedeelte.
12Wij vragen om geen drank en of etenswaar mee te brengen er is een minibar in het complex om eventueel de nodige drank tegen vergoeding te benutten.
13Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van de door Spa Sirana ter beschikking gestelde faciliteiten. In geen geval kan Spa Sirana aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, ongelukken, lichamelijke-of materiële schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de door Spa Sirana ter beschikking gestelde faciliteiten. Spa Sirana zal ten gevolge ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden.
14Instellingen van de apparatuur mogen niet door de klanten worden gewijzigd.
15Wanneer schade aangebracht wordt door het door u gehuurde complex bent u verplicht de herstelling van deze schade te vergoeden.
16De toestellen dienen om te relaxen en niet voor seksuele activiteiten, daarvoor moet u elders zijn.