• 5 star review  

    thumb Camelia Khl
    5/13/2018

    5 star review  Wat een ontzettende fijne spa. Schoon en super vriendelijk personeel. Ik en mijn zus hebben enorm genoten en zijn nu helemaal zen en ontspannen!

    thumb Kiki Berghorst
    4/17/2018

    5 star review  Vandaag voor het eerst een bezoekje gebracht aan Spa Sirana.. Zonder enige verwachtingen de spa binnengestapt en wauw... wat was dit een fantastische ervaring! ��. Super vriendelijk personeel (Karima jij bent in één woord: GEWELDIG Ma Sha Allah) en tevens ook een schone spa. Ik ben hier zeker tot rust gekomen en heb het hierdoor heel erg naar mijn zin gehad. Ik zal iedereen die ik ken over jullie vertellen en zal weer gauw een bezoekje brengen In Sha Allah.

    thumb Fatima Az
    4/12/2018
  • 5 star review  Was heel blij verrast ,mooie sauna's en bubbelbad .heerlijk bijgekletst met mijn dochter en het was schoon en werden vriendelijk ontvangen ,zeker een aanrader

    thumb Joke van den Berg
    4/10/2018

    5 star review  Zeer vriendelijk personeel en echt hele fijne sauna. Zeer schoon, echt top

    thumb Sophie Lina
    4/05/2018

    5 star review  Wat een fijne ervaring zeg! Goed en vriendelijk ontvangen. Alles was super schoon en netjes, heerlijk lig-bubbelbad, verschillende sauna's, goede ruimte en gratis thee. Alleen de ligbedden gemist, maar bij vertrek bleek dat ze die al hadden klaarstaan maar alleen nog in elkaar gezet moesten worden. Daar moeten we nog een keer voor terugkomen dus :). Heel vriendelijke mensen met een persoonlijke touch. Ik raad iedereen aan het eens te proberen!

    thumb Anouk De Gee
    4/04/2018
  • 5 star review  Gisteren heerlijk ontspannen bij deze schone en nette sauna. De rust is ontzettend fijn. Wij waren even helemaal afgezonderd van de buitenwereld. Zeker een aanrader! Ga zo door!

    thumb Georgina Rosina
    4/02/2018

    5 star review  Vanavond samen met een vriendin naar deze privesauna geweest. Het was echt genieten. We wisten niet wat we moesten verwachten maar het was een heerlijke ervaring. Je komt tot rust en kunt samen lekker kletsen. Zonder te moeten horen dat je moet stil zijn. Echt een heerlijk vriendinnenuitje. Het is er schoon en een erg vriendelijk ontvangst.

    thumb Jolien van Berkel
    3/30/2018

    5 star review  Aanrader, heerlijk genoten!

    thumb Niels van der Stroom
    3/13/2018
  • 5 star review  

    thumb Evelijn Lap
    3/13/2018

    5 star review  Vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg, alles zag er keurig uit! Fijn dat er een zithoekje is met koffie en thee, en voor een kleine vergoeding is er ook ander drinken en iets lekkers. Heerlijk ontspannen weer naar huis�

    thumb Chantal Salaroe
    3/11/2018

    5 star review  Warm ontvangst. Sauna was erg schoon. Een knus zithoekje waar je wat kan drinken. Tegen een kleine vergoeding was de ruimte ingericht voor een verjaardag! Leuk dat ze met je meedenken. Zeker voor herhaling vatbaar.

    thumb Jackey Rey Mayordomo
    3/09/2018
  • 5 star review  Wij hebben super erg genoten! Echt een aanrader en zeker herhaling vatbaar!

    thumb Sally Doei
    3/09/2018

    5 star review  Heerlijke privé relaxruimte met verschillende saunas en een jacuzzi. Medewerkers zijn aardig, je wordt overal mee geholpen.

    thumb Sonay Keskin
    3/09/2018

    5 star review  

    thumb Manon Graas
    3/05/2018
  • 5 star review  Vandaag genoten van deze fijne sauna met onze social deal bon. Heel netjes en schoon.super fijne ruimte waar we heerlijk tot rust zijn gekomen. Lekkere jacuzzi en fijne sauna's en kleine niet dure versnaperingen te krijgen.

    thumb Eveline Disseldorp
    3/04/2018

    5 star review  

    thumb Bírgit Weterkamp
    3/04/2018

    5 star review  Gast vrij ontvangst, en heerlijke ontspanning gehad. Alles hygiënisch en schoon, en super gezellig. Een echte aanrader. De mini bar is ook erg fijn!

    thumb Lisa Weterkamp
    3/03/2018
  • 5 star review  Heerlijke spa! Erg vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

    thumb Jane SD
    3/03/2018

    5 star review  Wat een fijne plek. Heerlijke sauna waaar je tot rust kan komen. Fijne jacuzzi en heerlijke sauna's. Super schoon en zeer aardige mensen! Je voelt je thuis!

    thumb Jose Veenstra
    3/02/2018

    5 star review  

    thumb Tima Jari
    3/01/2018
  • 5 star review  Gisteren voor het eerst geweest naar Spa sirana. Wat een topervaring. Vriendelijk ontvangst , heel veel luxe en alles super schoon. Leuk gesprek gehad met de eigenaar, met de belofte dat we snel weer langskomen.

    thumb Wilma Appelman
    3/01/2018

    5 star review  Echt even heerlijk tot rust komen doe je bij Spa Sirana! De Spa is van alle gemakken voorzien, zeer schoon en je kan er niks anders dan genieten. Ik ga zeker vaker terug komen!

    thumb Angela van Damme
    3/01/2018

    5 star review  Via social deal op dit prive pareltje in Alkmaar gestuit. Met geen enkele verwachting heen gegaan maar daar overdonderd door de prive luxe en netheid/hygiene. Even lekker genieten en ontspannen, ik zeg tot volgende maand!!

    thumb Jef Koopman
    3/01/2018
  • 5 star review  Heerlijk genoten! Bedankt�

    thumb Gabriella Engelina
    2/28/2018

    5 star review  Twee uur heerlijk genoten van een sfeervolle en zeer schone sauna. Goeie service...zeker voor herhaling vatbaar!

    thumb Ruben Wilson
    2/28/2018

    5 star review  Heel fijne sauna met vriendelijke service! Alles tot de puntjes voorbereid voor mijn verjaardag, zelfs slingers en ballonnen! Alles was keurig en schoon! Heerlijk genoten en zeker een aanrader!

    thumb Jasper van Damme
    2/28/2018
  • 5 star review  Geweldige spa met een top service! Zeker een aanrader voor iedereen.

    thumb Hfifisa Oe Safi
    2/28/2018

    5 star review  Héérlijk relaxen in ontspannen privesfeer in deze frisse mooie Spa En zeer vriendelijk ontvangst! Zeker een aanrader voor iedereen.

    thumb Marja Van Huffel
    2/25/2018

    5 star review  We hebben heerlijk kunnen ontspannen in deze privé sauna. Even helemaal onthaasten en tijd voor onszelf. Zonder gestoord te worden door anderen of moeten wachten omdat de cabines vol zitten. Een finse sauna, bubbelbad, infraroodsauna, en stoomcabine helemaal voor ons alleen. Heerlijk ontspannen zijn we weer weg gegaan! TOP!

    thumb René Polle
    2/25/2018
RESERVEER NU